Account verwijderen
Vul je e-mailadres in om een verzoek tot verwijdering van je Dreamalizing-account te starten. We sturen je een bevestigingsmail; pas wanneer je daar op klikt wordt je account daadwerkelijk verwijderd.
Na bevestiging verwijderen we je profiel, je dromen, je sessies, bijbehorende persoonsgegevens en versleutelingssleutels direct en permanent. Dit kan niet worden teruggedraaid. De actuele technische details, waaronder de back-upstatus, staan in ons privacybeleid.
Geen bevestigingsmail ontvangen? Check je spam-folder. Komt hij nog steeds niet binnen, dan bestaat er waarschijnlijk geen account met dat e-mailadres bij ons.